Cautare

173 de rezultate pentru "happy tour" (3.04 secunde)
Cel mai bine vandut model de import ramane Renault Clio (3.053 de unitati), urmat de Skoda Octavia Tour (2.061 de unitati) si Renault Megane (1.687 de unitati).
In opinia reprezentantilor turismului de pe Litoral, inchirierea plajelor a condus la situatia ca turistii sa nu poata beneficia de nici un fel de confort pe plaja, hotelierii fiind pusi in situatia de a nu mai pune la dispozitie pachetul de servicii pentru care tour-operatorii straini au optat si au platit inca de anul trecut.
"Noi, romanii, nu ne iubim locurile natale" Cu ocazia aceleasi invitatii de re-descoperire a litoralului romanesc, presedintele ANAT - Regiunea Sud-Est a adus aminte celor prezenti ca in urma cu putin timp a avut loc, la Mangalia, un seminar cu tema "De ce fug turistii germani de Romania", eveniment la care au participat tour-operatori si hotelieri.
De asemenea, RADET-ul va proceda si la debransarea unor rau-platnici din categoria agentilor economici care nu si-au achitat datoriile catre furnizorul de energie termica, printre acestia numarandu-se RAEDPP, Selena Star, Tomistex, Ozlem Tour, Dobromin, Spitalul Clinic Municipal.
Turismul romanesc a intrat in cadere libera, dupa ce TUI, cel mai mare Tour-Operator din Europa, a anuntat ca renunta definitiv la litoralul romanesc.
Termenul de turism Din punct de vedere etimologic, cuvantul "turism" provine din termenul englez "tour" (calatorie), care a aparut in Anglia, in jurul anilor 1700, pentru a desemna actiunea de a voiaja in Europa, in general, si in Franta, in special.
Preturile vacantelor in Romania vor ramane aproape neschimbate in 2007 fata de nivelul de anul trecut, in timp ce pe anumite destinatii externe, precum Grecia, vor fi mai scumpe cu pana la 10%, potrivit tour-operatorilor romani participanti la Targul National de Turism.
Tarife la cazare in varf de sezon mai mici decat in luna mai In privinta turistilor straini, Ciprian Popescu, investitor si specialist in turismul de pe litoral cunoscut in special prin relatiile de colaborare speciale cu celebrul tour-operator international TUI a specificat faptul ca pana la ora actuala s-a inregistrat o crestere cu 10 procente a numarului de vizitatori din alte tari veniti pe litoralul romanesc.
In domeniul "Serviciilor" - "Transporturi si activitati anexe transporturilor" locul I a fost ocupat de Rebel Tour SRL (microintreprinderi), Transbitum (intreprinderi mici), Gifan Strong SRL si Dyp Ro Tigro SRL (intreprinderi mijlocii).
Pentru asta trebuie sa-i multumim domnului Gherasim, care i-a sfatuit sa faca asa ceva", ne-a declarat Silviu Carlan, administratorul ACJ Globe Tour, firma pe care o conduce ocupandu-se de activitatea de transport in regim de taxi si maxi-taxi.
In plus, preturile atractive practicate de tour-operatori tenteaza tot mai multi romani sa aleaga toamna calendaristica pentru petrecerea concediului de vara.
Cazul Sebat Tour care se judeca cu Ministerul Transporturilor pentru traseul Galati - Bucuresti este cunoscut. Pe rolul Tribunalului Galati se judeca in prezent alte cateva procese ce vizeaza legalitatea licitatiilor organizate pentru traseele judetene.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, organizeaza la Oradea, in zilele de 31 octombrie, intre orele 14:00 si 20:00, si 1 noiembrie, intre orele 09:00 si 15:00, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, a organizat, vineri si sambata, la hotelul Impero, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a elaborat un "plan anticriza", proiect care vizeaza incurajarea promovarii in randul tour-operatorilor a sistemului 'earlybooking', precum si promovarea turismului de circulatie regionala, in si din tarile invecinate.
Tour operatorii romani cred ca actuala criza ar putea afecta turismul autohton pe o perioada de circa doi ani, segmentul de business fiind cel mai atins.
Transilvania Travel este la acest moment unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Romania, cu o cifra de afaceri de 17 milioane de euro in 2008.
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Surse din Loteria Romana s-au exprimat ca reprezentantii SC Form Trade au fost somati sa renunte la furnizarea cartelelor Vodafone si Cosmote pentru care se semnase contractul si sa agreeze cartelele Pelegrin, provenite de la o firma recomandata si sustinuta de Andreea-Florentina Blejnar, sotia fostului presedinte ANAF (SC Perfect Tour SRL Galati, firma controlata de controversatul afacerist galatean Maricel Pacuraru).
Printre altele, pe lista se afla societati ca Finca Dragasani (46,64%), Romvag Caracal (27,93%), Lactido Craiova (13,19%), Societatea de Constructii Cai Ferate (SCC) Craiova (70,87%), Contactoare Buzau (18,20%), TMD SA Filiasi (3,71%), Altur SA Slatina (8,66%), Gemina Tour SA Ramnicu Valcea (96,68%) sau Semrom Muntenia SA (2,49%).
google-analytics.com